Garage Desmet en zoon in Waregem: de kwaliteit van een Nissan aan de beste prijs

Uw auto koopt u bij een garagist die u vertrouwt. Die de modernste showroom combineert met ouderwetse klantvriendelijkheid en service. Welkom bij Nissangarage Desmet en Zonen in Waregem.

 

Wij ademen auto’s

Ons familiebedrijf werd opgericht in 1951. Dion en Laurette Desmet startten in 1969 met de verkoop van Datsun, het automerk dat zijn naam veranderde in Nissan. Sindsdien is er veel veranderd – maar ook niet. De neus voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid ging over van vader op zoon: van Dion op zaakvoerder Brendy – en voor de toekomst staat kleinzoon Michiel klaar.

De nadruk op vakmanschap bleef bestaan. Maar de infrastructuur? Die werd uitgebouwd en gemoderniseerd. Het resultaat: hypermoderne technieken, gecombineerd met warm, authentiek advies en klantcontact. Bij ons wordt je nog gewoon bij je voornaam aangesproken door ons team van 7 personeelsleden.

 

ONTDEK ONS INNOVATIEF EN AANPASBAAR GAMMA

Nissan: het neusje van de zalm

Nissan staat gekend om zijn onovertroffen degelijkheid en zijn pure schoonheid. Onze auto’s worden gefabriceerd en ontworpen volgens de strengste veiligheidsnormen. En zijn het levende bewijs dat comfort, klasse en veiligheid hand in hand gaan.

Ontdek het volledige gamma aan producten en diensten van Nissan in onze showroom in Waregem. Zoekt u een gezinswagen met alle comfort? Of een sportiever model, vol hightech en gebruiksgemak? Binnen de Nissan-familie is er zeker een model dat perfect bij u en uw levensstijl past.

Weet u niet zeker wat u zoekt? Vertrouw op onze vriendelijke en gedreven adviseurs om uw keuze te maken. Kom vandaag nog langs en informeer u. Want een bezoekje kost helemaal niets.


Draag zorg voor uw wagen met Desmet en Zonen

Zorg dragen voor uw wagen is geld besparen. Vertrouw daarom op Desmet en Zonen voor uw regelmatig onderhoud en eventuele herstellingen. Zo bent u zeker van kwaliteitsonderdelen. En van een onderhoud dat afgestemd is op het gebruik van uw wagen.

 

Desmet en zonen: dat is de beste service, dag na dag. Breng vandaag nog een bezoekje aan onze uitgebreide en moderne showroom. Hebt u vragen? Neem meteen contact met ons op via de contactpagina.

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review